DOCK

Digitaal Sterk!

maandag, april 19, 2021

Misschien heb je nog maar net een computer, tablet of smartphone en kun je er nog niet zo goed mee overweg. Maar het kan ook zijn dat je zo’n apparaat al wat langer in huis hebt en het al wat beter begrijpt. Of je nu beginner of gevorderd bent: iedereen kan wel eens vastlopen. Woon je in Haarlem en wil jij bijvoorbeeld makkelijker e-mailen of whatsappen of je computer, tablet of telefoon beter begrijpen? Maak dan een afspraak en de vrijwilligers van Digitaal Sterk! helpen je verder.

Hoe werkt Digitaal Sterk?

  • Woon je in Haarlem Noord of Schalkwijk? Bel met de Bibliotheek via telefoonnummer 023 – 511 53 00 of e-mail naar: digitaalsterk@bibliotheekzuidkennemerland.nl en laat weten dat je hulp wilt op digitaal gebied. De mensen van Digitaal Sterk! nemen daarna contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Na het eerste gesprek heb je wekelijks contact met een vrijwilliger die jou gaat helpen.
  • Woon je in Haarlem Oost? Bel met DOCK Haarlem via telefoonnummer 088 – 855 51 84.
  • Woon je in Haarlem Centrum? Bel met Haarlem Effect via telefoonnummer 023 – 531 90 30.
  • Woon je in Haarlem Zuid-West? Bel met Haarlem Effect via telefoonnummer 023 – 532 42 61.

Volg voor meer informatie en het laatste nieuws de Facebookpagina van Digitaal Sterk.

Digitaal Sterk! is een samenwerking van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, DOCK Haarlem en Haarlem Effect in opdracht van de gemeente Haarlem.