DOCK

Urban MIX Online

vrijdag, mei 1, 2020

Urban mix gaat dit keer online en je kunt alles volgen op het YouTube kanaal van de Brede School. Abonneer je op: https://www.youtube.com/channel/UCkbMxSC19bTrQLqZzj2bPhQ dan krijg je via het belletje te horen dat we live zijn. Op maandag 4, woensdag 6 en donderdag 7 mei zijn er workshops, zoals: kickboksen, thuis koken, streetdance en nog veel meer.

Stagiairs van DOCK Team Vleuten – De Meern, Souhaila en Ibtissam, organiseren op maandag 4 mei een Urban speurtocht! Antwoorden vind je in de omgeving van buurtcentrum de Weide Wereld in Vleuterweide.

De speurtocht bestaat uit een aantal vragen. Die gaan over de omgeving van de Weide Wereld. Ieder antwoord van een vraag heeft een letter, aan het einde van de speurtocht vormen alle letters samen 1 zin. Wie de zin goed heeft krijgt een prijs, er worden 3 winnaars uitgekozen.
Stuur je antwoord naar Saida Marouf 06-34736066
We laten dezelfde dag nog weten wie de winnaars zijn!

Programma
Meer uitleg over het programma vind je op deze website: https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide/test-urban-mix-gaat-online-op-4-6-en-7-mei/

DOCK Utrecht werkt samen met JOU Vleuten de MeernSportUtrecht, Cultuur 19Klub 19De MuziekwerkplaatsIllusionary Rockaz Company en Brede school Vleuterweide