DOCK

Welzijn op Recept

dinsdag, juni 1, 2021

Koken, tuinieren, zingen, een leesclub, musea bezoeken, sporten of dansen. Dingen doen die je leuk of ontspannend vindt, zoals aan de slag te gaan met een (nieuwe) hobby, bewegen en/ of mensen te ontmoeten. Welzijn op Recept (WOR) biedt ondersteuning bij het zoeken naar een passende activiteit.

Medicijnen zijn lang niet altijd de oplossing om je beter te voelen . De huisarts of een andere zorgverlener kan ook een recept uitschrijven voor welzijn. Met de verwijzing krijgt u dan een afspraak met een welzijnsadviseur.

Welzijn op Recept is voor alle inwoners van Schiedam. bespreekt u met de welzijnsadviseur wat u wilt gaan doen.

De welzijnsadviseur weet precies wat er in de buurt te doen. In een of meerdere gesprekken krijgt u hulp en begeleiding. Er is altijd een activiteit te vinden die bij u past! U kunt alvast een kijkje nemen op Wijkconnect Schiedam om te zien wat er te doen is.

Let op: Wilt u gebruik maken van Welzijn op Recept, bespreek dit dan met uw huisarts. Een verwijzing van uw huisarts is noodzakelijk om u verder te kunnen helpen.

Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Welzijn op Recept (WOR) Schiedam. WOR wordt in Schiedam uitgevoerd door DOCK samen met Seniorenwelzijn.