DOCK

Zoefzoef

vrijdag, maart 5, 2021

Zoefzoef biedt plezierig electrisch vervoer van deur tot deur. De vrijwilligersvervoersdienst is voor alle Haarlemmers en speciaal voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn. Zoefzoef rijdt in Haarlem Noord, Oost, Schalkwijk, Zuidwest en Centrum van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Waar brengt Zoefzoef u naar toe?
Naar een activiteit in de buurt, naar een fysiotherapeut, uw huisarts, de kapper of naar de winkel. Net wat u wilt. U kunt ook via Zoefzoef een bezoekje brengen aan familie of vrienden, mits zij binnen Haarlem wonen. In de auto is ook plek voor een boodschappentas en rollator.

Regel uw rit
Plan uw rit in van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur via telefoonnummer 023 543 60 46. In de middag kunt u de voicemail inspreken zodat u de volgende dag wordt terug gebeld. Een enkele reis kost €1,50 en er zijn ook strippenkaarten te koop.

Vrijwilliger worden bij Zoefzoef?
Zowel voor de functie van chauffeur als ritplanner zijn we op zoek naar enthousiaste mensen om het team te versterken. We bieden een leuke vrijwilligersbaan op één of enkele dagdelen, contact met andere chauffeurs en ritplanners, veel waardering en ruimte voor eigen talent en ideeën. Interesse? Neem dan contact op via info@zoefzoefhaarlem.nl.

Zoefzoef is een samenwerking van DOCK Haarlem en Haarlem Effect onder meer met ondersteuning van de gemeente Haarlem, het Oranje Fonds, Stichting Hulpfonds Haarlem en Fonds SGS.

Video Zoefzoef met Meneer Van de Poel
Video Zoefzoef met Mevrouw Loning
Video Zoefzoef met Mevrouw Iepenburg