DOCK

Je vindt de jongerenwerkers van DOCK in Amsterdam-Noord, Centrum, Nieuw-West (Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart) en Amsterdam-West. Woon je niet in een werkgebied van DOCK? Klik dan hier voor het aanbod in andere delen van de stad.

Online hoef je je echt niet te vervelen. DOCK biedt diverse activiteiten aan die je live vanaf je telefoon kunt volgen. Koken, sporten, dansen, zingen, gitaarles, Tik Tok challenges; we are here. Maar ook voor minder leuke dingen zijn we er. We snappen dat deze tijd best wel spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn. Om je te helpen bieden we online coaching aan en kun je ons altijd bellen, appen of DM’en als je hulp nodig hebt. We zijn er voor je.

Getoond aanbod met label:

Monday Q&A

Om met elkaar in gesprek te blijven over wat ons bezighoudt, zullen wij vanuit team Nieuw-West iedere maandag een Q&A houden met de jongeren. Hier zullen wij vragen aan jou stellen en andersom mag jij ons ook van alles vragen. We plaatsen een quote en brengen zo het gesprek op gang. Doe je mee?

Wanneer: Iedere maandag
Met: Qais & Karima van DOCK
www.instagram.com/dockamsterdamnieuwwest

Dat nooit meer

Dat Nooit Meer – spoken word door Matimba Deul. i.s.m. de Kindercommissie “75 jaar gedenken Spaarndammerbuurt”

Live Corona Update

Iedere woensdag gaan wij live en in gesprek met jongeren over een bepaald thema. Er worden feitjes en fabels over het corona virus besproken. Ook zal er iedere keer een jongere te gast zijn, die samen met ons live gaat!

Wanneer: Iedere woensdag van 16.00 tot 17.00
Met: Kaoutar Darrazi en Youssra Aanzi
www.instagram.com/dockamsterdamnieuwwest

Challenges en TikTok

Iedere week komt er een nieuwe challenge of Tik Tok. We dagen jou uit om hieraan mee te doen. Bij het meedoen aan challenges is er de mogelijkheid een prijs te winnen. Mis het dus niet!

Wanneer: iedere donderdag, volg onze Instagram en doe mee.
Met:
Nashaira Dandel en Hassan el Mourabet

Sport clinics

Tijdens de clinics staat er iedere keer een andere sport centraal! Laat je fysiek uitdagen door de geweldige clinics van Illias en Rabi! Begin te zweten, stilzitten is geen optie!

Wanneer: Iedere vrijdag, hou de Instagram pagina in de gaten.
Met: Rabi Zejli en Illias Bekiroski

Huiswerkklas

Naar school gaan zit er nu even niet in. Alle examens zijn uitgesteld. Maar je hoeft je thuis niet te vervelen! Martijn en Nikisha leggen je uit hoe je thuis makkelijk en leuk huiswerk kunt maken.
Wanneer: dinsdag, woensdag, donderdag van 13:00 – 14:00
Door wie: Martijn & Nikisha

MySchoolCoach

MySchoolCoach staat klaar om je te helpen met school. Loop je bijvoorbeeld vast met je planning? Merk je dat concentreren lastig is tijdens online lessen? Vind je het moeilijk je aandacht op school te richten als klasgenoten of vrienden daar helemaal niet mee bezig zijn? Wij kunnen al in één gesprek met jou kijken wat jou kan helpen. Bel ons tijdens het telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 15.00 – 17.00 op het nummer: 088-8555123. Ben je een professional en heb je een vraag over het project? Mail dan naar myschoolcoach@dock.nl of bel Grazyna Cloose (projectleider van MySchoolCoach) op 06 – 59947170

De Corona Bus

De jongerenwerkers willen weten wat er leeft op straat. Onze bus is het jongerenwerk op wielen. We rijden door de straten van Amsterdam-Noord om je voorlichting te geven over Corona. We geven je tips wat je thuis kunt om je niet zo te vervelen. En van afstand beantwoorden we al je vragen. Volg buschauffeur Roel op Instagram en kijk wanneer we met de bus rondrijden. Als je meedoet aan een #challenge maak je zelfs kans op een privé rit!

YGB Academy

Des Balentien a.k.a. YouGottaBelieveNL is een vlogger en rapper. Bijna iedere dag streamt ze via Instagram live-sessies waar je aan mee kunt doen. Rappen, meepraten over persoonlijke onzekerheden, live battles en nog veel meer. YGB is een livesessie. Hier bespreekt zij wekelijks 1 uur onderwerpen gerelateerd aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Maar ook talenten en gaven ontwikkeling, ondernemerschap en leiderschap. Elke woensdag van 20.00 tot 21.00. Join!

Koken

Gezond eten en fit blijven is in deze tijd echt heel erg belangrijk. Wat maak jij in de keuken? Wil jij ook jouw gerecht delen met anderen? Of ben je een kluns in de keuken? Neem dan contact op met jongerenwerker Renee en zij legt je uit hoe je dit het beste gezonde maaltijden kunt maken! 💚

Zangles

Elke woensdagavond kun je inchecken tijdens de online zangles. Zing een individueel liedje en laat Martin je helpen met dit nog mooier te krijgen. Ook geven we elkaar positieve feedback en punten waar je nog aan kan werken. Super eng, maar hartstikke leuk.

Vriendenkringen

Zit je nu veel thuis, heb je weinig aanspraak of heb je gewoon zin in een kletspraatje? Bel, Whatsapp of SMS ons! Tijdens deze periode van thuisblijven bieden wij jou graag de mogelijkheid om contact met ons te zoeken. Bij ons kan je altijd terecht voor een kletspraatje! Bel, Whatsapp of SMS met Esmee de Wit (projectleider van Vriendenkringen) op 06-30 96 65 72. Iedere maandag tot en met donderdag van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Coaching

Niet naar school? Niet meer naar opa en oma? Niet meer je vrienden zien? Zo leuk is het allemaal niet. Jongerenwerker Marco gaat graag met je in gesprek als je je zorgen maakt of gewoon een praatje wit maken. Stuur een berichtje naar Marco en hij helpt je zo snel mogelijk.

Gitaarlessen

Online kun je nu groeps en individuele gitaarlessen krijgen van Martin. Elke dinsdag gaat hij online om je dit instrument te leren bespelen. Ook zal hij af en toe een leuke oefening online zetten. Neem contact op met Martin Pattipeiluhu via 06 39418018 en volg hem op Instagram.

Girls Talk Noord

Nikisha zit elke maandag klaar voor een meiden meeting GirlTalk! Een plek waar jullie meiden met elkaar kunnen kletsen over van alles en nog wat. Van grappige verhalen tot de zorgen die je misschien wel hebt rondom het coronavirus. @nikishadock zal wekelijks een link delen waarin je online kunt deelnemen aan het gesprek. Elke maandag van 17:00 tot 18:00! 🥰

JIP

JIP is het Jongeren Informatie Punt van Amsterdam Nieuw-West waar je gratis, anoniem en zonder afspraak informatie en advies kunt krijgen over alles wat voor jou belangrijk is. Ons team staat klaar om jou te helpen met al je vragen over werk, onderwijs, drugs, geld, wonen, rechten, gezondheid, seks, vrije tijd en meer. Bekijk hier wat zij online voor jou kunnen betekenen.

Explore Yourself

Nu je 24/7 met je ouders of met je vriend/vriendin in een huis zit kan het zo zijn dat je voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Daarom bieden wij meiden graag een luisterend oor of advies aan die vragen hebben over liefde, relaties, taboes, zelfvertrouwen of andere onderwerpen. Van maandag t/m donderdag 15:00-16:00 uur staat Grazyna voor je klaar: 06 59 94 71 70 

DOCK callz

De Dockcallz is een spreekuur waarbij je anoniem kunt bellen met al je vragen en zorgen. Ook kun je gewoon bellen als je behoefte hebt aan een gesprek omdat je je misschien verveelt. Iedere maandag van 12.00 tot 13:30 zit jongerenwerker Meryem uit West klaar om met je te praten: 0643543712

Stay Strong

Fit blijven is in deze periode echt heel erg belangrijk. Jesper uit Amsterdam-West laat je op YouTube zien hoe je thuis fit blijft. Iedere week plaatst hij een nieuwe video waarin hij uitlegt hoe je thuis kunt kickboksen. Volg het DOCK Westerpark YouTube kanaal en stay strong!

Girls Talk West

Een veilig platform voor meiden, waar zij gezellig kunnen kletsen over onderwerpen die zij graag willen bespreken. Van serieuze onderwerpen tot onderwerpen die zij thuis niet kunnen bespreken omdat dit taboe is. Elke week worden er nieuwe thema’s besproken.  Iedere donderdag van 15.00-16.30 uur en van 17.00 – 18.30 uur. Met Meryem ait Hamou   T: 0643543712 via zoom / app   maithamou@dock.nl 

Rapchallenge

Wil jij studio tijd winnen? Drop dan je rap/pokoes hier en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van gratis studiotijd. Meer weten? Contact Samir Bougarchouch | +31 6 43543453 | sbougarchouch@dock.nl  
Dinsdag, Donderdag, zaterdag en Zondag van 18.00 tot 22.00 uur 

Online coaching

Jongerenwerkers uit Amsterdam Centrum staan klaar om je online te coachen. Heb je een hulpvraag? Speelt er iets thuis? Vind je het lastig om veel binnen te zitten? Neem dan contact op met Mohamed. Hij zit klaar om te bellen of te whatsappen. Bel onderstaand nummer of mail voor een afspraak!  Mohamed Azaoum | +31 643543048  | mazaoum@dock.nl   Maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag van 16.00-20.00 uur 

Edutainment

Hoe chill jij tijdens Corona? Gamen? Muziek luisteren? Lachen om memes? Series of films kijken? Elke dinsdagmiddag is Sebas er voor jou op Instagram. We kunnen (samen) live gaan, spelletjes spelen, anti-verveel tips met elkaar delen of gewoon met elkaar kletsen. Jullie bepalen zelf waar het over gaat. Volg @sebasdock op Instagram en elke dinsdag van 16.00 tot 18.00 zit hij voor je klaar!

Je mag me ook ALTIJD een DM sturen als je een tip, idee of vraagt hebt. Of als je onzin of juist iets serieus kwijt wilt.

Bars Academy

Dit is een livesessie via de instagram van Des Balentien. Hier bespreekt zij wekelijks 1 uur onderwerpen gerelateerd aan muziek. Ze behandelt deels theorie zoals de muziekbusiness en marketing c en een ander deel gebruikt zij als online open mic waarbij je je raps en/of zang kunt laten horen. Join us! Elke vrijdag van 20.00 tot 21.00!

Huiswerkkamer online!

Moeite met schoolwerk? Of kan jij goed uitleggen? Doe mee aan de Huiswerkkamer Online! Stel zelf een vraag in de groepsapp of leg een vraag uit in een privébericht en verdien 3,50 euro als flying dockerrr! Stuur een bericht naar jongerenwerker Rosalie uit West: 0659923660 en wordt toegevoegd! Voor vragen én om een zakcentje te verdienen! Iedereen is leerling én docent!

Gymvalk

Normaal gesproken worden er 4 keer per week diverse sportactiviteiten aangeboden in de GymValk. Helaas gaan ook deze activiteiten tijdelijk niet door vanwege het Corona virus. Gelukkig zijn we er wel met de ONLINE GymValk om thuis fit te blijven. Check de korte oefeningen online en DM voor een speciaal DOCK training schema voor thuis om fit te blijven💪💪 @flying.dockers @renee_dock_jongerenwerk

Flying DOCK-ers challenges

Oproep aan alle deelnemers van de flying.dockers! 🚨 Omdat we even niet kunnen genieten van jullie skills en tricks op de pleinen gaan we dit online doen. Volg @dock_amsterdam_noord noord @flying.dockers voor de challenges. Maak een filmpje waarbij je de challenge zo goed mogelijk na doet en tag ons hierin of stuur hem op naar 📲0628341087, succes!

Huiswerkbegeleiding Centrum

Monique zit voor je klaar om te helpen met je huiswerk. Neem contact op met onderstaand nummer of email om de mogelijkheden te bespreken! Wanneer: maandag, dinsdag, woensdag of op afspraak 
Monique Prummel  064354343 | mprummel@dock.nl 
Tijd : 14.00 – 16.00 

Gamen: Fifa!

FIFA spelen vanuit huis in een speciale DOCK community. Met zijn allen Online gamen, doe mee! Ga naar Community’s -> zoek optie kiezen -> DOCK_Amsterdam intypen -> klik om lid te worden.  Adil Zioui| +31 6 43584975 | azioui@dock.nl  Voor: jongeren vanaf 15 jaar. Iedere maandag, woensdag, vrijdag van 16.00 tot 19.00

Kom jij vloggen?

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? En heb je altijd al willen vloggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat iedereen zien hoe jij je vermaakt tijdens de quarantaine en word het gezicht van DOCK! Wij zorgen voor een camera zodat je mooie opnames kan maken. Stel je voor in een filmpje en stuur die op naar dockunited@gmail.com of DM ons op @quarantained_dock. En wie weet zien we jou snel op ons YouTube kanaal.

Ouder- en Kindteams Amsterdam – Ook nu werken wij door!

TaalMatties West

Binnenkort start Taalmatties! Een jongere van de middelbare school wordt gekoppeld aan een jongere van de basisschool en gaan elke week via videobellen een uurtje samen lezen en huiswerk maken. En als middelbare scholier krijg je daar 3,50 euro voor! Een e-book kan je uitkiezen via bol.com en we hebben elke week samen contact om te kijken hoe het gaat en of je tegen iets aanloopt. Lijkt het je iets? Meld je snel aan via app of bellen naar Rosalie 0659923660!

Volta Lockdown Sessies

Poppodium Volta is tijdelijk gelosten. Maar dat betekent niet dat er geen optredens zijn! We streamen wekelijks live-optredens zonder publiek. Zo kun je toch genieten van de allercoolste nieuwe en hippe bandjes. Volg hier Poppodium Volta op Instagram!

Pak je kans

Heb je geen of onvoldoende inkomen? Kom je regelmatig in de knel met je geld? Heb je (beginnende) schulden en weet je niet hoe je dit moet oplossen? De jongerenadviseur bij het Jongerenpunt in jouw buurt zorgt voor een kennismakingsgesprek en zal je verder helpen bij jouw problemen. Klik hier voor meer informatie.

Het JIP

Ben je tussen de 18 en 27 jaar, woon je in Amsterdam en wil je hulp bij het vinden van werk of een opleiding? Of ben je jonger dan 18 jaar en hoef je niet meer naar school? Ook dan kun je terecht bij het Jongerenpunt voor het vinden van een baan. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en maken samen een plan voor de toekomst. Ook nu zijn we er voor je!

Neem contact met ons op

Klik hier voor alle contactgegevens van onze jongerenwerkers in Noord
Klik hier voor alle contactgegevens van onze jongerenwerkers in West
Klik hier voor alle contactgegevens van onze jongerenwerkers in Nieuw-West
Klik hier voor alle contactgegevens van onze jongerenwerkers in Centrum