Rotterdam, Hoogvliet

Creatieve activiteiten voor kinderen

Wat ga jij vandaag doen? Een rol spelen in een zelfbedachte theatervoorstelling of toch liever de taartjes proeven die je zelf gebakken hebt? Het kan allemaal bij het Kinderwerk! Kom gezellig langs want de kinderen organiseren elke dag de leukste activiteiten waar iedereen aan mee mag doen. Doe je mee?

Spelenderwijs leren
Bij DOCK leren kinderen op een leuke, speelse manier om samen te werken, verschillende rollen en taken te vervullen en resultaten te bereiken. Zo combineren we lekker bezig zijn met leren.

De Kidsclub

Speciaal voor kinderen van 4-12 jaar organiseren we in Hoogvliet de Kidsclub. Tijdens deze gezellige woensdagmiddag activiteit kunnen kinderen uit de buurt met elkaar spelen, knutselen en luisteren naar verhalen die voorgelezen worden door vrijwilligers. Na de creatieve binnenactiviteiten gaan we met de kinderen naar buiten waar zij lekker kunnen buitenspelen. Ouders zijn van harte welkom! Kijk voor dagen en tijden in de activiteitenkalender of neem voor meer informatie contact op.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden