Rotterdam, Kralingen-Crooswijk

Creatieve activiteiten

Bij DOCK organiseren we talloze activiteiten waarbij creativiteit centraal staat. Denk hierbij aan onder andere schilderen, knutselen, handwerken en tekenen.

Granny’s finest brei- en handwerkclub voor 55-plussers
Handwerken is weer helemaal terug van weg geweest. Het wordt zelfs het nieuwe yoga genoemd, omdat het de hersenen op een gezonde manier bezighoudt.

DOCK en Granny’s Finest werken daarom samen om gezellige handwerkclubs mogelijk te maken. Bij deze clubs kunt samen, onder het genot van een kop koffie of thee, handwerken met de mooie garens en patronen van Granny’s Finest. Voor ieder niveau is er een patroon. Is het lang geleden dat u de breipennen heeft opgepakt? Geen probleem, dan beginnen we met een eenvoudig ontwerp.

Uiteindelijk liggen de handgemaakte producten in diverse winkels door het hele land. De ‘grannies’ ontvingen al vele bedankkaartjes van trotse dragers die blij zijn met hun handgemaakte product door oma.

Wilt u meedoen met de Granny’s finest breiclub? Kijk voor dagen en tijden in de activiteitenkalender.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden