Haarlem

Cursussen en activiteiten voor 55-plussers

Bent u 55 jaar of ouder en heeft u zin om op een leuke manier mensen te ontmoeten? Dan bent u van harte welkom bij DOCK. We bieden cursussen en activiteiten die speciaal bedoeld zijn voor ouderen. Denk daarbij aan handige cursussen, creatieve activiteiten, zingen, sportieve activiteiten en gezellige bijeenkomsten. Zo blijft u actief en ontmoet u andere mensen.

Voor ieder wat wils
DOCK heeft een breed aanbod van activiteiten. Van huiskamergroepen waar u wekelijks een vaste groep mensen ontmoet tot leuke dagreizen. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Het tempo ligt niet te hoog, zodat er genoeg tijd is voor een kopje koffie en een praatje. Daarnaast wordt er ook op elkaar gelet. Is iemand er onverwachts niet? Dan wordt er even gebeld om te horen hoe het gaat.

Sportinstuif
Een mooi voorbeeld van een activiteit voor 55-plussers is de Sportinstuif in de Spaarnehal, Fie Carelsenplein 1 (2036 AM Haarlem).

Klik hieronder voor een filmpje over deze activiteit:

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden