De Kas: dé plek voor werken en ondernemen

De Kas versterkt talent
De Kas biedt buurtbewoners handige cursussen die helpen om de kans op een baan te vergroten. Denkt u erover om de stap naar het ondernemerschap te maken? Dan biedt De Kas de perfecte springplank.

Leren ondernemen
Bent u een startende ondernemer of denkt u erover om te starten? Bij De Kas kunt u begeleiding krijgen bij het opzetten van uw eigen bedrijf. Hoe schrijft u bijvoorbeeld een ondernemingsplan, hoe bepaalt u uw prijzen en hoe voert u een boekhouding? Bij De Kas leert u ondernemen.

Starten met ervaring
Starters profiteren in De Kas van netwerkbijeenkomsten en interessante lezingen. Bovendien kunt u in De Kas een jaar lang een werkplek krijgen waarmee u een klantenkring kunt opbouwen en kunt toewerken naar een eigen locatie. Er is een beautysalon en er is een winkel met vintage kleding waar starters en vrijwilligers (werk)ervaring kunnen opdoen. Daarnaast is er een modeatelier aanwezig. Heb je in de vintage kledingzaak iets gekocht, dan kun je het hier direct laten vermaken of laten verhippen.

Meer weten? Lees meer op www.dekashaarlem.nl of mail naar welkombijdekas@dock.nl. Bekijk voor activiteiten in De Kas de activiteitenkalender.

 

Deze dienst wordt aangeboden in de volgende buurten:

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden