Haarlem

Spreekuur echtscheiding

Het echtscheidingsspreekuur, het Informatiepunt Echtscheiding, is bedoeld voor mensen die overwegen om te scheiden en mensen die relatieproblemen hebben. U kunt bij ons terecht voor informatie, voor een onafhankelijk advies en desgewenst een verwijzing naar een andere dienst van DOCK of een andere organisatie. Als u dat wilt, kunnen wij ook bemiddelen tussen u en uw partner.

Spreekuur
Op donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur is er een spreekuur. U heeft dan een gesprek met een maatschappelijk werker en een sociaal raadsman of raadsvrouw. Dit gesprek duurt 45 minuten. De gesprekken zijn vertrouwelijk.

DOCK biedt het echtscheidingsspreekuur aan in samenwerking met WIJ Heemstede.

Het echtscheidingsspreekuur bieden we ook aan in Zandvoort. Als u gebruik wilt maken van het spreekuur in Zandvoort, klik hier.

Aanmelden spreekuur
Boek hier uw eigen afspraak in (u ontvangt een bevestiging via e-mail):

Laden...

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden