Rotterdam, Prins Alexander

Hulp bij uw administratie en formulieren

Heeft u moeite met het invullen van formulieren of wilt u graag dat er iemand meekijkt bij het invullen van de formulieren? U kunt bij DOCK terecht met vragen en hulp bij het invullen van formulieren en het ordenen van uw administratie.

Administratie ordenen & Werkplaats Stop de Schulden

Een groep betrokken bewoners uit de wijk Prins Alexander die verstand hebben van geld, administratie en het maken van een budget hebben hun krachten gebundeld. Ze kunnen u helpen om beter met uw geld om te gaan en schulden te voorkomen.

Zo zijn er op diverse locaties en tijden spreekuren (Administratie ordenen en Werkplaats Stop de Schulden) waar bewoners terecht kunnen voor informatie over hoe om te gaan met een smalle beurs en/of het ordenen van uw administratie. Interesse? Of wilt u als vrijwilliger aan de slag? Neem dan contact op.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden