Zandvoort

Hulp bij uw administratie en formulieren

Heeft u moeite met het invullen van formulieren of wilt u graag dat er iemand meekijkt bij het invullen van de formulieren? U kunt bij DOCK terecht met vragen en hulp bij het invullen van formulieren en het ordenen van uw administratie.

De Formulierenbrigade

De Formulierenbrigade weet de weg in allerlei voorzieningen en regelingen waarvan u misschien kunt profiteren, bijvoorbeeld als u een minimuminkomen heeft, of chronisch ziek bent. Ook bij aanslagen, aangiften en kwijtscheldingen kunnen zij u helpen en formulieren invullen. Verder kunnen zij een inkomenscheck doen: onderzoeken op welke regelingen u recht heeft, zoals zorgtoeslag of huurtoeslag.

De vrijwilligers van de Formulierenbrigade worden in hun werk ondersteund door de Sociaal Raadslieden van DOCK.

Afspraak
Wilt u graag gebruik maken van de diensten van de Formulierenbrigade? Neem dan contact op met het Sociaal Wijkteam voor een afspraak in uw buurt.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden