Huiskamerinloop voor kinderen

De huiskamerinloop is voor kinderen die zich op school of daarbuiten graag beter willen kunnen redden. Bijvoorbeeld door ‘nee’ te durven zeggen in een groep, beter te kunnen luisteren, minder vaak boos te zijn, meer te durven zeggen of meer vriendjes te kunnen maken. Ieder kind bepaalt zelf waaraan het wil werken. Tijdens de kinderactiviteiten ontdekken kinderen hun talenten.

“De huiskamerinloop is een gezellige plek. Er staan banken en er hangen dingen aan de muur die de kinderen zelf hebben gemaakt. Hier voelen ze zich veilig.”

Deelname op voordracht van de school
De scholen dragen kinderen voor. Na een intake doen de kinderen een jaar lang één keer in de week mee. Na tien weken is er een evaluatiemoment. Ouders ontvangen schriftelijk bericht over de voortgang. Inschrijving is verplicht.

Deze dienst wordt aangeboden in de volgende buurten:

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden