Amsterdam, Nieuw-West

Huiswerkbegeleiding/MySchooltalentzz

Heb je thuis niet de rust of een eigen plek om je huiswerk te kunnen maken? Of kun je wel wat hulp gebruiken om bepaalde vakken bij te spijkeren? Kom dan naar Huiswerkbegeleiding van DOCK. Wij bieden je een rustige ruimte en begeleiding, zodat je gemakkelijker je huiswerk maakt en beter wordt op school.

Kom je ook?

 

In samenwerking met verschillende (basis)scholen en studiezalen bieden we huiswerkbegeleiding aan. De begeleiding verschilt per locatie. In Slotermeer werken we bijvoorbeeld samen met Studiezalen. Op een rustige werkplek kunnen leerlingen van basisscholen werken aan hun opdrachten voor school. Wij helpen hen als een opdracht te moeilijk is of als de leerling het niet begrijpt. De huiswerkbegeleiding bestaat uit vaste onderdelen. De leerlingen beginnen een half uur met lezen uit hun leesboek dat zij zelf meenemen. Vervolgens beginnen zij met hun huiswerk. Dat duurt totaal een uur en een kwartier met tussendoor een kwartier pauze.

16:00 – 16.30 uur leesboek
16.30 – 17.15 uur huiswerk
17.15 – 17.30 uur pauze
17.30 – 18.00 uur huiswerk

In Geuzenveld is er een extra professionele huiswerkbegeleider voor de exacte vakken.  Met een jongerenwerker bedenk je doelen om je middelbare schooltijd zo goed mogelijk af te ronden. De jongerenwerker gaat samen met jou aan de slag om deze doelen te verwezenlijken. Klik voor dagen en tijden op de locaties. Aanmelden via de jongerenwerkers.

Heb je een coach nodig? Kijk dan op pagina van Myschoolcoachzz.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden