Huisbezoeken aan 75-plussers

Waarom huisbezoeken?
Steeds meer ouderen wonen langer zelfstandig. Het blijkt dat veel ouderen, met name 75-plussers, niet goed op de hoogte zijn van mogelijkheden en voorzieningen die er speciaal voor hen zijn. In opdracht van de gemeente voeren wij daarom huisbezoeken uit. Dat doen wij niet alleen bij u, maar bij alle bewoners in de wijk die 75 jaar of ouder zijn. Wij komen ieder jaar graag bij u langs om te kijken hoe het met u gaat en of u ergens ondersteuning bij nodig heeft. Ook het aanbod dat wij hebben voor u is door de gesprekken beter ontwikkeld.

Meer informatie over het huisbezoek
Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. U ontvangt daarom ook ruim van tevoren een brief met uitnodiging en meer informatie over het bezoek. Heeft u nog geen brief ontvangen, maar al wel behoefte aan een gesprek? Dan kunt u contact opnemen met een van onze collega’s.

Deze dienst wordt aangeboden in de volgende buurten:

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden