Haarlem, Noord

Chillen

Heb je zin om te chillen met je vrienden? De jongerenwerkers van DOCK kunnen jou vertellen waar en wanneer. Of je nu komt om te playstationen of te luisteren naar muziek, het kan allemaal!

 

Chilzz

Waar vind je een plek waar je kunt chillen, tafeltennissen, gamen of gewoon tv kunt kijken met vrienden? Bij Chilzz van DOCK natuurlijk! Bij Chilzz kun je met je vrienden leuke dingen doen, maar ook met jongerenwerkers praten over school, werk of je toekomst. Niets moet en alles kan, zolang het voor iedereen gezellig blijft.

De activiteiten bij Chilzz organiseren jongerenwerkers samen met jongeren. Jongeren bedenken het programma, maken een begroting, vragen hiervoor geld bij de jongerenwerkers en zijn medeverantwoordelijk voor de uitvoerende taken. Zo kun je dus zelf bepalen wat je met je vrienden gaat doen. Best chill toch?

In Wijkcentrum De Horizon is er een Chilzz voor 10-14 jaar en een Chilzz voor 14 jaar en ouder. Neem voor meer informatie contact op.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden