Amsterdam, Noord

Muziek maken

Bij DOCK organiseren we verschillende activiteiten die draaien om muziek. Of je nu een schrijver, zanger of rapper bent; de jongerenwerkers van DOCK helpen je graag bij het maken van jouw eigen muziek!

DJ Booth
Productiehuis Satirius heeft een DJ booth. Hier kunnen beginnende en ervaren DJ’s oefenen met draaien op draaitafels. Kun je nog niet draaien, maar wil je dit graag leren? Organiseer dan je eigen DJ-workshop!

Recording studiozz
Speel jij een instrument, ben je handig met muziektechniek of wil je jouw muzikale talent te ontdekken? Kom dan eens langs bij de Recording Studios van DOCK. Bij de Recording Studios hebben we alle ruimte en apparatuur om je eigen lyrics op te nemen of je gitaarlijntjes in te spelen. Alleen of met je hele band. De recording studios staan open voor alle muzieksoorten.

Music Sessions
Amsterdam Noord kent vele muzikanten. Speciaal voor hen zijn er twee avonden in de week singer-songwrite meetings. Voor alle muzikanten tussen de 12 en 23 jaar die andere muzikanten willen leren kennen, samen willen spelen of feedback willen ontvangen op een zelf geschreven stuk.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden