Naschoolse activiteiten

Elk kind heeft talent maar niet elk kind weet waarin! Daarom biedt DOCK tal van leuke, inspirerende en leerzame naschoolse activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid, Natuur & Techniek en Communicatie & Media. De naschoolse activiteiten zijn ontwikkeld voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool, aangepast aan leeftijd en niveau. Ze worden gegeven door professionele docenten, in of dichtbij de school en ze zijn betaalbaar;  er wordt een inkomensafhankelijke bijdrage gevraagd.

Aandacht voor talentontwikkeling is een investering in de toekomst. Door uw kind te erkennen in zijn eigenheid, groeit zijn zelfvertrouwen en kan het zich optimaal ontwikkelen op cognitief, sociaal en creatief gebied.
Ontdekt uw kind straks zijn talent in acrobatische circusstunts, fantasierijke animatiefilmpjes, stoere zeilcursussen of spannende proefjesprojecten? Of worden het harmonieuze gitaarakkoorden, ontspannende yoga-oefeningen, ritmische DJ-sessies en modieuze kledingontwerpen?

Kijk hier voor het complete aanbod naschoolse activiteiten.

Deze dienst wordt aangeboden in de volgende buurten:

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden