Rotterdam, Charlois

Omgaan met verlies

Iedereen krijgt in het leven te maken met verlies. Verlies van dierbaren door overlijden, maar ook verlies door echtscheiding, verlies van werk of gezondheid. Verlies verwerken is vooral gevoelens verwerken. DOCK biedt bijeenkomsten in groepsverband, waar u met anderen over uw gedachten en gevoelens kunt praten. Zo krijgt u inzicht in hoe u met uw verlies om kunt gaan en helpt u uzelf en anderen.

Gemengde lotgenotengroep waar mensen met diverse verlieservaringen (verlies van dierbaren, werk, relatie, gezondheid) elkaar ontmoeten, ervaringen delen, elkaar steunen, zichzelf in het verwerkingsproces verder kunnen helpen en te weten dat je dit niet alleen hoeft te doen.
In deze groepsbijeenkomsten kan je erkenning en herkenning vinden in de verhalen die gedeeld worden.
De combinatie van spel voor een stukje ontspanning naast de zwaardere onderwerpen van gesprek rondom verlies, maken het “Hartluchtig”.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden