Rotterdam, Hillegersberg-Schiebroek

Hulp bij ontwikkeling van ideeën

Bewoners spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de buurt. Zij weten als geen ander wat er speelt en komen vaak met goede ideeën om hun straat of buurt te verbeteren. Heeft u een idee dat u met DOCK wil delen? Neem dan contact op met een van de participatiemakelaars bij u in de buurt. Samen maakt u van uw idee een plan om het idee zo goed mogelijk uit voeren in uw buurt.

De participatiemakelaar ondersteunt u bij het uitvoeren van dit plan, zoals o.a. het regelen van vergunningen. Hij denkt mee en geeft tips om ervoor te zorgen dat u meer bewoners kunt betrekken bij uw plan. Daarnaast hebben participatiemakelaars wellicht contacten die interessant zijn voor u. Denk bijvoorbeeld aan een wijkagent of de reinigingsdienst.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden