Haarlem, Oost

Activiteiten voor ouder en kind

Lunch voor ouder en kind

Haalt u uw kind tussen de middag ook op van school om te lunchen? Elke dinsdag organiseert DOCK een lunch waar u gezellig met uw kind naartoe kunt. Als de kinderen klaar zijn met eten kunnen ze onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiaire spelen of knutselen, terwijl u met andere ouders kunt bijpraten. Een leuke manier om het nuttige met het aangename te combineren.

Bereslim

Wilt u uw kind op een leuke manier beter laten leren? Volg dan samen met uw kind de cursus Bereslim. Tijdens de cursus wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het aanleren van goed leergedrag. Door leuke en leerzame spelletjes te doen en door prachtige prentenboeken te bekijken ontdekken we wat de meest effectieve leerstrategie is voor uw kind. Zo kunnen de prestaties op school verbeterd worden.

De cursus Bereslim is voor kinderen van 3 tot 7 jaar én hun ouders en opvoeders. Bereslim kost 35 euro voor 30 weken. In combinatie met Opstap(je) betaalt u slechts € 5,00.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden