Haarlem, Schalkwijk

Hulp bij klusjes

Heeft u wel eens een klusje dat u zelf niet meer kunt? Zoals het ophangen van een schilderijtje, het verhelpen van een lekkende kraan of het indraaien van een nieuw peertje in de plafondlamp? Dan staan de vrijwilligers van de klussendienst  voor u klaar. Ze kunnen klusjes doen die u zelf vanwege ouderdom, ziekte of invaliditeit niet meer kunt.

Vrijwillige Hulpdienst voor klusjes

De Vrijwillige Hulpdienst bestaat uit mensen uit uw eigen buurt die graag klusjes voor u doen. U kunt de vrijwilligers ook vragen als u geen vervoer hebt. Ze kunnen u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis brengen. Zij bieden u daar begeleiding en wachten geduldig tot u weer naar huis kunt.

De hulp kost u niets, behalve als er onkosten voor het vervoer worden gemaakt. Daarover maakt u van te voren duidelijke afspraken met de vrijwilliger van de hulpdienst, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Mail of bel met de vrijwillige hulpdienst Schalkwijk: vhschalkwijk@hetnet.nl, t: 023 – 535 37 00, maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 10:30 uur.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden