Rotterdam, Pernis

Hulp bij klusjes

Heeft u wel eens een klusje dat u zelf niet meer kunt? Zoals het ophangen van een schilderijtje, het verhelpen van een lekkende kraan of het indraaien van een nieuw peertje in de plafondlamp? Dan staan de vrijwilligers van de klussendienst  voor u klaar. Ze kunnen klusjes doen die u zelf vanwege ouderdom, ziekte of invaliditeit niet meer kunt.

Repair café

Elke tweede zaterdag van de maand runnen vrijwilligers het Repaircafé. Hier kunt u terecht met reparaties, zoals koffiezetautomaten, printers, stofzuigers, mixers, scheerapparaten, computers, strijkijzers en kleine reparaties aan fiets of kleding. De reparaties door de vrijwilligers zijn kosteloos. De vrijwilligers geven uw spulletjes gratis een tweede kans. Tevreden klanten mogen een donatie doen.

Neem voor meer informatie contact op.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden