Amsterdam, Centrum

Samen koken

Wilt u lekker en gezond leren koken? Of vindt u het gewoon gezelliger om samen te koken? Schuif dan aan bij DOCK. Samen met de andere deelnemers leert u de lekkerste gezonde recepten koken. Daarnaast krijgt u tips over voeding en kunt u recepten uitwisselen met de andere deelnemers. Na afloop van de kookles wordt er gezellig samen gegeten.

Samen koken en samen eten is dé manier om anderen te ontmoeten. Maar het is ook dé manier om alles te leren over koken, gezond eten en gezond leven. Dit kan in een buurtrestaurant of op andere locaties in Amsterdam Centrum waar alle kookvoorzieningen aanwezig zijn om culinaire gerechten te bereiden. Er zijn verschillende locaties waar buurtbewoners samen gezellig eten en/of waar jong en oud een kookcursus kunnen volgen.

Op de activiteitenkalender kunt u meer informatie vinden over samen koken en eten.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden