Haarlem, Schalkwijk

Seniorenbijeenkomsten

Bent u 55+ en op zoek naar wat gezelligheid? U kunt bij de Seniorenbijeenkomsten en in de buurtkamers verschillende creatieve activiteiten doen zoals knutselen, film kijken, bingo spelen met leuke prijzen, kaarten, voorlichting bijwonen, uitjes naar diverse plekken naar wens enz. Dit alles in een gezellige sfeer onder het genot van een kopje koffie, thee of frisdrank.

De Buurtkamers

Iedereen is van harte welkom om mee te doen met activiteiten, gezellig een kopje koffie te drinken of gewoon de krant te lezen met mensen om u heen. We doen daarnaast beweegactiviteiten, geheugenfitness, creatieve of ontspanningsactiviteiten. Het is ook mogelijk om samen te eten (lunch of avondeten) of deel te nemen aan uitjes. Kom gerust eens kijken, eventueel met iemand anders die u graag meeneemt.

De Huiskamers

Heeft u meer hulp of ondersteuning nodig? Dan kunt u terecht in de huiskamers. Professionele activiteitenbegeleiders organiseren de huiskamers samen met ervaren vrijwilligers.

Bekijk de activiteitenkalender voor informatie over dagen, tijden en kosten.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden