Spelenderwijs leren met Spel aan Huis

Kinderen die kunnen spelen, ontwikkelen zich beter

DOCK Haarlem biedt de activiteit Spel aan Huis aan. Spel aan Huis is een wekelijkse activiteit, waarbij een speelcoach (3e jaars HBO-studente) bij u thuis komt voor coaching en advies op maat. U en uw kind doen zo spelenderwijs nieuwe spel- en leerervaringen op in een vertrouwde omgeving. De speelcoach neemt speelgoed mee en speelt samen met u, met uw kind(eren).

Door het spelen wordt de ontwikkeling van de kinderen en uw contact met uw kinderen gestimuleerd. De speelcoach helpt u ook bij vragen over de opvoeding.

Spel aan Huis is voor ouders met kinderen tot en met 7 jaar.

Kosten voor een kind: € 15,00 voor 20 weken
Kosten voor twee of meer kinderen:  € 20,00 voor 20 weken

Klaar voor de start Haarlem
Neem ook een eens een kijkje op de website klaarvoordestarthaarlem.nl. Daar vindt u alle informatie over VVE, de voor- en vroegschoolse educatie. Met ervaringen van ouders, tips voor thuis en de locaties bij u in de buurt. Klik op de afbeelding:

Deze dienst wordt aangeboden in de volgende buurten:

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden