Amsterdam, West

Activiteiten organiseren

Heb je leuke ideeën voor activiteiten die je zelf zou willen uitvoeren? Kom dan langs bij de jongerenwerkers van DOCK. Samen met jou zorgen we er dan voor dat jouw plan een groot succes wordt!

Edutainmentzz
Edutainmentzz kies je zelf een maandelijks onderwerp of thema en bijvoorbeeld welke activiteit je samen met anderen graag wilt organiseren. Heb je een maatschappelijke vraagstuk wat je met andere wilt bespreken? Vraag naar een van onze jongerenwerkers. Zij zijn er voor jou!

Skillzz & Ideazz
Speciaal voor jongens vanaf 14 jaar. Rond een thema bedenk je zelf een activiteit, die je vervolgens onder begeleiding uitvoert. De activiteit kan educatief en recreatief zijn. Vaak wordt een activiteit afgesloten met een uitstapje of bijvoorbeeld een quiz.

  • Elke dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur.
  • Elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Ideazz
Ben je tussen de 10-23 jaar oud en wil je een activiteit organiseren voor minimaal 10 jongeren? Neem dan contact op met een van de jongerenwerkers! Je kunt voor maximal 350 euro een activiteit organiseren.

 

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden