Rotterdam, Kralingen-Crooswijk

Sporten voor de jeugd

Sporten is goed voor je lichaam en daarnaast ook nog eens ontzettend leuk! Je leert anderen kennen en bouwt vriendschappen op terwijl je meedoet en allerlei sport- en spelactiviteiten.

Aanvraag Jeugdsportfonds
Alle kinderen van 4 tot en met 18 jaar die structureel willen sporten, maar dit niet kunnen door de financiële situatie van hun ouders komen in aanmerking voor het Jeugdsportfonds. DOCK is aangesteld als intermediair voor het Jeugdsportfonds. DOCK helpt u met de ondersteuning bij een aanvraag bij het Jeugdsportfonds. Het fonds wil graag dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die willen sporten, maar waarvoor de financiële middelen ontbreken, lid worden van een sportvereniging. Het fonds betaalt de contributie en vergoedt, indien er nog geld over is, de sportattributen (maximaal 75 euro) t0t een maximum van € 225,00 per 12 maanden, per kind.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden