Vergroot de kansen voor uw kind met het STAP-programma

De basis voor een goede toekomst met betere opleidingskansen wordt gelegd in de kinderjaren. Daarom biedt DOCK Haarlem het STAP-programma, een ontwikkelingsprogramma voor kinderen in drie leeftijdsgroepen:

Instapje voor kinderen tot 2 jaar
Met instapje krijgt u een half jaar lang elke week begeleiding aan huis door een beroepskracht. Zij leert u en uw kind om al spelend te leren. Daarnaast geeft ze advies en begeleiding op maat.

Opstapje voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Met opstapje kunt u met uw kind twee jaar lang elke week groepsbijeenkomsten bijwonen onder begeleiding van een contactmedewerker. In groepsverband krijgt uw kind oefeningen en worden er speelse activiteiten gedaan.

Opstap voor kinderen van 4 tot 6 jaar
Met opstap biedt DOCK Haarlem u een tweejarig gezinsgericht stimuleringsprogramma. Een speciaal getrainde begeleidster helpt u en uw kind bij de ontwikkeling met werkmaterialen, leesboekjes, thuisactiviteiten en wekelijkse ondersteuning.

Elk STAP-programma kost € 37,50 voor 26-30 weken.

Deze dienst wordt aangeboden in de volgende buurten:

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden