Rotterdam, Feijenoord

Weerbaarheidstrainingen

Wil je leren om op te komen voor jezelf? Of werken aan je zelfvertrouwen? De Weerbaarheidstrainingen van DOCK maken je lichamelijk en geestelijk sterker. Er zijn weerbaarheidstrainingen voor kinderen, jongeren en ouders.

Weerbaarheidstraining voor vrouwen

‘Tot hier en niet verder’ is speciaal voor vrouwen. Deelnemers leren hun grenzen kennen en daar mee om te gaan, maken daarbij gebruik van lichaamshouding, ogen, stem, kracht, ontspanning en uitdaging. De training bestaat uit 4 bijeenkomsten.

Weerbaar communiceren

“Weerbaar communiceren” is een vervolg op de weerbaarheidstraining voor vrouwen. In deze vervolg bijeenkomsten leer je verbindend communiceren, inzicht te krijgen in je communicatiestijl en op een positieve manier om te gaan met conflicten. Een aanrader voor iedereen die de training weerbaarheid heeft gevolgd. De training bestaat uit 3 bijeenkomsten.

Weerbaarheid 8-12 jaar

“Opkomen voor jezelf” is een weerbaarheidstraining voor kinderen. Kinderen leren hun grenzen kennen en daar mee om te gaan, maken daarbij gebruik van lichaamshouding, ogen, stem, kracht, ontspanning en uitdaging. De weerbaarheidstraining van DOCK Feijenoord is gebaseerd op de methodiek van Methode B. Er vindt een intakegesprek gesprek plaats met ouder en kind. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten.

 

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden