Haarlem, Noord

Omgaan met computers & internet

De computer en het internet zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Steeds meer zaken kunt en moet u regelen via het internet. Denk daarbij aan het regelen van een DigiD of het aanvragen van een kwijtschelding. Om u daarmee op weg te helpen biedt DOCK handige computertrainingen en inlooppunten waar u met uw vragen terecht kunt.

Horizon Digit@@l

U krijgt een uur lang persoonlijk les van een eigen instructeur, een deskundige vrijwilliger, die u in uw eigen tempo gaat leren hoe u met een tablet of computer kunt omgaan.
Dit uur kunt u ook gebruiken om uw digitale vragen te stellen.

Lesgeld € 5,00 per uur.

Aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan door tijdens de lesuren bij ons binnen te lopen zodat we een afspraak met u kunnen maken.

Bellen is ook mogelijk op ons nummer 023 – 543 60 40.
Vindt u geen gehoor spreek dan uw boodschap in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij zijn aanwezig op:

Woensdag          09.00-12.00 uur  en  19.30-21.30 uur
Donderdag         13.00-16.00 uur
Zaterdag             14.00-17.00 uur

Computerinloop

De computerinloop is voor iedereen met vragen over computers en internet. Kijk in de activiteitenkalender voor de dagen en tijden.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden