Rotterdam, Hoogvliet

Omgaan met computers & internet

De computer en het internet zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Steeds meer zaken kunt en moet u regelen via het internet. Denk daarbij aan het regelen van een DigiD of het aanvragen van een kwijtschelding. Om u daarmee op weg te helpen biedt DOCK handige computertrainingen en inlooppunten waar u met uw vragen terecht kunt.

Computercursus voor beginners

Wilt u graag leren hoe u Word kunt gebruiken? Of wilt u weten hoe u het beste een e-mail kunt opstellen en versturen? Tijdens deze 12 bijeenkomsten leert u kennismaken met de basisprogramma’s van de computer, zoals Word, Tekstverwerker, e-mail en Paint. We leren u de basis, zoals tekst bewerken en opmaken, knoppen in de menubalk, document opmaak, tabs en zoeken. Deelname is gratis.

Neem voor meer informatie contact op.

Het internet café

Maakt u gebruik van een telefoon, tablet, laptop of computer en wilt u graag meer weten over het apparaat?  Komt dan gerust eens langs bij het internet café! Hier zijn vrijwilligers aanwezig die u ondersteunen bij uw vragen. Zij geven tips en helpen u verder op weg zodat u met veel plezier digitaal aan de slag kan! Kijk voor dagen en tijden in de activiteitenkalender of neem contact op.

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden