DOCK
Getoond aanbod met label:

Girlzz Only Online

Iedere week houden de meiden van Girlzz Only samen met jongerenwerker Tewatha Muller een online bijeenkomst via de Houseparty-app of MS-Teams. Er is ruimte om te kletsen en een spel te spelen.  
Wanneer: iedere dinsdag van 15:30 tot 16:30 uur.
Met: Tewatha Muller06 59915447 / temuller@dock.nl 
www.instagram.com/jongerenwerkhaarlemoost

Jongerenwerk op straat

De jongerencoaches van DOCK loopt extra rondes in de wijk. Zij geven tips en advies over coronamaatregelen. Maar je kunt ook bij hen terecht voor een praatje, of een vraag. Met elkaar kom je op ideeën om online activiteiten te organiseren.
Wanneer: drie dagen per week en in het weekend een ronde langs alle hotspots
Met
: Tewatha Muller, 06 59915447 / temuller@dock.nl
www.instagram.com/jongerenwerkhaarlemoost

Hulp door Sociaal Wijkteam

Heb jij hulp of ondersteuning nodig bij vragen over werk, inkomen, wonen, welzijn of zorg? Neem contact op met het Sociaal Wijkteam bij jou in de buurt van maandag tot en met vrijdag 9:00 – 17:00 uur. Kijk op sociaalwijkteamhaarlem.nl voor het telefoonnummer.

Hulp van Sociaal Raadslieden

In verband met de coronamaatregelen hebben wij onze bereikbaarheid aangepast. Uitkeringen en hun verplichtingen lopen door. In deze tijden kan wetgeving (tijdelijk) worden aangepast. Onze Sociaal Raadslieden volgen deze wijzigingen nauwlettend. Heb je hulp nodig of wil je advies over uitkeringen, schulden, beslagleggingen, belastingen, toeslagen of wetten en regels? De Sociaal Raadslieden bieden online en telefonisch gratis juridisch en financieel advies. Zij maakten een overzicht met veel gestelde vragen en antwoorden.
Wanneer: maandag t/m donderdag 9:30 – 16:30 uur en op vrijdag van 9:30 – 12:00 uur
Tel:
088 – 855 5178
E-mail: sociaalraadsliedenhaarlem@dock.nl
Facebook: Sociaal Raadslieden DOCK Haarlem
foto: Dayde Drieskens, sociaal raadsvrouw DOCK Haarlem

Weekoverzichten DOCK Haarlem jongerenwerk

De coronamaatregelen hebben grote invloed op het sociale en schoolleven van de jongeren. Eenzaamheid en verveling liggen op de loer. We zijn er voor de jongeren, om mee te denken wat ze wél kunnen doen met elkaar of alleen. We helpen ze om te gaan met de veranderende situatie, denken mee en staan voor ze klaar als ze vast lopen of zich zorgen maken. We zetten ons in om hen te verbinden aan mogelijkheden. We blijven in de buurt, om bij te dragen aan de sfeer en veiligheid. Offline en online.
Lees onze updates in coronatijd.
nr 1 : 26 maart tot 2 april 2020
nr 2: 3 tot 15 april