DOCK

Welzijnsactiviteiten DOCK in Hellevoetsluis overgedragen aan Stichting Push

DOCK draagt haar welzijnsactiviteiten in Hellevoetsluis over aan stichting Push. Een lokale welzijnsaanbieder die goed verankerd is in de lokale gemeenschap en het lokale netwerk. Dit betekent dat Stichting Push per 1 januari 2021 het jongerenwerk, buurtbemiddeling en buurtpreventie uitvoert.

Deze overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. De lopende activiteiten die nu uitgevoerd worden door DOCK, gaan door onder de naam van Push. De professionals die meegaan naar Push zijn op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Twee medewerkers gaan niet mee in de overname. Zij hebben een nieuwe uitdaging gevonden. Jongerencentrum Skills, aan de Fazantenlaan, blijft open. Vanaf januari 2021 is alle informatie over activiteiten en diensten te vinden op de website van Push.

Stichting PUSH is blij dat ze haar dienstverlening kan versterken. Hiermee kan het jongerenwerk voor heel Voorne worden opgepakt en aansluiten op de sportactiviteiten en activiteiten in het kader van de JOGG-aanpak (jongeren op gezond gewicht). Ook zal er een verbinding tussen het jongerenwerk en buurtbemiddeling worden gelegd.