DOCK

Voor volwassenen

Bij DOCK kun je terecht voor praktische hulp of als je gewoon een praatje wil maken. Samen kijken we wat we voor je kunnen betekenen. DOCK is bereikbaar via: 088-8555402 en hellevoetsluis@dock.nl.

Voor jongeren

School is weer begonnen al is het met wat aanpassingen. Buiten mag je ook weer wat meer samen met vrienden afspreken. We snappen dat deze tijd nog best wel spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn. Om je te helpen bieden we online coaching aan en kun je ons altijd bellen, appen of DM’en als je hulp nodig hebt. We zijn er voor je.

Het jongerencentrum Skills is nog dicht, maar we zijn er wel voor je! We werken aan een gefaseerde opening, zodra er meer bekend is over de opening van locaties, dan lees je het op onze website.

Ondersteuning dichtbij

 

 

HellevoetsluisHulpOndersteuning

Jongerencoaching

Niet naar school? Niet meer naar opa en oma? Niet meer je vrienden zien? Zo leuk is het allemaal niet. Onze jongerencoaches gaan graag met je in gesprek als je je zorgen maakt, gewoon een praatje wil maken of praktische ondersteuning nodig hebt. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer 088 855 5402 en hellevoetsluis@dock.nl.

HellevoetsluisHulpOndersteuning

Volg onze social media: