DOCK

Voor jongeren in Rotterdam

Onze jongerenwerkers en -coaches staan dagelijks voor je klaar. Overal kun je ze tegenkomen: op school, op straat, op social media, op sportclubs, op pleintjes en bij evenementen. Op vaste locaties in de wijk organiseren we activiteiten en kun je bij ons binnenlopen.

Weten wat er bij jou in de buurt te doen is?

Bij ons kun je samen sporten, koken, rappen of gewoon chillen met je vrienden. We zijn er op leuke momenten en helpen als het even minder gaat. We werken samen met jouw aan je toekomst. Dit kan door deel te nemen aan leuke activiteiten of jouw eigen idee uit te voeren! Deze dingen doen we graag samen met jou, en met anderen.

Klik op onderstaande buttons om te zien wat er in jouw buurt wordt georganiseerd:

Wie zijn wij

Kinderen en jongeren hebben wensen, dromen en ambities. Zij verdienen de kans om hiermee aan de slag te gaan. Daarom organiseren we samen met vrijwilligers en partners activiteiten in de wijk waar jeugd elkaar ontmoet, leert samenwerken, leert respecteren en waar talenten worden ontdekt en ontwikkeld.

We zijn er voor alle jongeren in Rotterdam. Het jongerenwerk van DOCK ondersteunt jongeren op veel verschillende manieren. Of ze nu ideeën hebben om hun buurt leefbaarder te maken, een activiteit willen organiseren, vast lopen in hun ontwikkeling of op een andere wijze in de problemen komen en hulp nodig hebben. Bij het jongerenwerk van DOCK kunnen ze terecht. We leren hen kennen. Stimuleren ze om hun talenten en interesses te ontdekken, ontwikkelen en te benutten. Hierbij moedigen we aan en sturen bij. De basis van ons contact met jongeren is vertrouwen. Zodat als er vragen of problemen zijn, ze ons weten te vinden. Merken we dat een jongere extra hulp nodig heeft? Dan dragen we hem of haar warm over naar de juiste professionele hulp.

DOCK doet niets alleen

Wij van DOCK doen niets alleen. Het jongerenwerk werkt samen met essentiële partners in de stad. En met het netwerk rondom jongeren. Denk o.a. aan ouders, buurtbewoners, scholen, welzijnspartners, hulpverlening en sportverenigingen. Zodat we samen en op alle leefgebieden een positieve bijdrage kunnen leveren.