De Valk

Jongerenproductiehuis

De Valk is een jongerenproductiehuis. Het woord zegt het al,  jongeren kunnen er iets produceren. In de valk zijn daarvoor verschillende ruimtes speciaal ingericht.

De Dance Lounge
De Valk heeft een multifunctionele ruimte, de Dance lounge. Deze ruimte is geschikt voor dansgroepen en voor dj’s die willen oefenen met draaien. Ook worden in de Dance Lounge verschillende workshops gegeven zoals lessen zelfverdediging en yoga.

Wil jij dansen of  je favoriete muziek draaien? Of heb je een ander idee waarbij je deze ruimte goed kunt gebruiken? Bel dan naar de Valk  voor meer informatie.

Recording studio
De recording studio is vijf dagen in de week beschikbaar voor muziekopnames. We werken met professionele apparatuur en er wordt opgenomen met ProTools. Samen met de jongerenwerkers stellen we een plan op wat je wilt bereiken in 3 maanden. De studio staat open voor alle muzieksoorten. Zelfs bandjes kunnen hun nummers hier opnemen. Dit laatste wel liever tijdens de schoolvakanties, zodat er genoeg tijd en ruimte is. Meer informatie? Neem dan contact op met de jongerenwerkers.

Stage lopen bij DOCK Amsterdam Noord
Wil je meer weten over ons stageaanbod? Stuur dan een e-mail naar stageamsterdamnoord@dock.nl of bekijk alle stagevacatures van DOCK

160419 - Adam Noord - De Valk (hr) -1klein

Locatiegegevens

IJplein 3
1021 LA Amsterdam
Tel: 020 - 637 21 55

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden