De Bonte Koe

Huis van de Wijk

Aan de rand van Pernis staat De Bonte Koe. De Bonte Koe is het nieuwe Huis van de Wijk van Pernis en met het zwembad en de gymzaal een belangrijke sportvoorziening voor het dorp.

Pernis is een bruisend en actief dorp. De Bonte Koe speelt daar een belangrijke rol in. Muziekvereniging Oefening Baart Kunst (OBK), de Schouwspelers, het Ouderenkoor, de scholen met hun musicals, zij maken allemaal gebruik van hun nieuwe Huis van de Wijk. En ook de EHBO-vereniging, Gebiedscommissie en de deelcommissies hebben de overstap gemaakt naar de Bonte Koe. Evenals de activiteiten uit het oude buurthuis: alle kinderactiviteiten, de mannen en vrouwen biljarters, de Protestant Christelijke Ouderen Bond (PCOB), de FitGym, Do-in-Yoga, de Aikido, de Ouder-Kindgroep, de Ouderensoos, de Techniekclub en het Repair Café.

Volop ruimte
Ook onze diensten, zoals DOCK-cursussen, de spreekuren en het Tuinteam, werken vanuit dit nieuwe, moderne pand. Ondanks al deze nieuwe gebruikers en de ‘oude’ gebruikers is er nog volop ruimte in de Bonte Koe.

Iets voor u?
Heeft u ideeën voor een activiteit, cursus of wat dan ook? Bent u op zoek naar ruimte voor uw (bewoners)activiteit? Laat het ons weten. Samen kijken we wat mogelijk is. De Bonte Koe is er voor u. Bewonersactiviteiten maken in principe gratis gebruik van hun Huis van de Wijk.

Ruimteverhuur voor particulieren, stichtingen en bedrijven
Bent u op zoek naar ruimte voor uw vergadering of een cursus, dan kunt u een ruimte huren. Neem contact op via huisvandewijk-hoogvliet-pernis@dock.nl of 06 287 485 06.

Locatiegegevens

Ring 224
3195 XR Pernis
Tel: 010 - 416 16 33

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden