Jongerencentrum Geuzenveld / Young Mindzz

Aangepast overzicht activiteiten voor de Ramadan

Tijdens de Ramadan bieden wij aangepaste activiteiten aan. Hier vind je het hele overzicht van alle activiteiten op onze drie locaties!

Wil je met meiden onder elkaar leuke activiteiten doen? Lekker kletsen of praten over dingen waar je mee zit? Kom dan naar Girlzz!

  • Wil je meer weten over een bepaald onderwerp en daar op verschillende manieren samen dingen over ontdekken? Kom dan langs bij Skillzz!
  • Wil jij invloed uitoefenen op de plaatselijke politiek? Of wil je meedenken aan oplossingen voor problemen in de buurt of heb je een idee dat een positieve invloed kan hebben op de jongeren? Dan ben je van harte welkom bij het Platform 16+!
  • En twee keer per week is ook de jongerenwinkel open. Daar kunnen jongeren binnenlopen met vragen. Jongeren kunnen in Young Mindzz ook activiteiten verzinnen en die later ook zelf organiseren.
  • Als je zo maar een keer langs wil komen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Young Mindzz is de leukste ontmoetingsplek voor jongeren in de buurt.

 

 

 

Activiteitenoverzicht Young Mindzz:

 Maandag  Jongerenwinkel  16:00 – 19:00
 Dinsdag  Jongerenwinkel  16.00 – 19.00
 Woensdag  Jongerenwinkel  16.00 – 19.00
 Donderdag  Girlzz  (10-13 jaar)  18:00 – 20:00
 Vrijdag  Girllz (13-18 jaar)  16:00 – 20.00
 Zaterdag & zondag  Gesloten

young-mindz-adam-nw-west

 

 

Locatiegegevens

Nolensstraat 70 – 72
1067 KD Amsterdam
Tel: 06 18 38 34 56

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden