Jongerencentrum Slotermeer / Honingraat

Aangepast overzicht activiteiten voor de Ramadan

Tijdens de Ramadan bieden wij aangepaste activiteiten aan. Hier vind je het hele overzicht van alle activiteiten op onze drie locaties!

Over Honingraat
Zes dagen in de week kunnen jongeren terecht bij het jongerencentrum Slotermeer/Honingraat.

  • Wil je met meiden onder elkaar leuke activiteiten doen? Lekker kletsen of praten over dingen waar je mee zit? Kom dan naar Girlzz!
  • Ben je tussen de 13 en 15 jaar en lijkt het je leuk om zelf sportieve activiteiten te organiseren voor de kinderen in de buurt? Kom dan langs en meld je aan bij de Flying Dockerzz.
  • Heb je thuis niet de rust of een eigen plek om je huiswerk te kunnen maken? Of kun je wel wat hulp gebruiken om bepaalde vakken bij te spijkeren? Kom dan naar Studiezalen

Daarnaast is drie dagen in de week de Jongerenwinkel open, waarbij jongeren kunnen binnenlopen met hun vragen, om advies te krijgen en ze kunnen ideeën opdoen voor activiteiten en die ook zelf organiseren. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom als er geen vragen zijn en je zomaar een keer langs wil komen. Honingraat is de ideale plek om andere jongeren te ontmoeten!

Activiteitenoverzicht:

 Maandag  Studiezalen 14:00 – 16:00
16.00 – 18.00
 Dinsdag  Jongerenwinkel  16:00 – 19:00
 Woensdag  Girlzz 10-15 jr  15:00 – 17:00
 Jongerenwinkel (meiden)  17:00 – 19:00
 Donderdag  Jongerenwinkel  16:00 – 19:00
 Vrijdag  Gesloten  Gesloten
 Zaterdag  Gesloten  Gesloten
 Zondag  Jongerenwinkel  14:00 – 18:00

 

 

DE HONINGRAAT

Locatiegegevens

Slotermeerlaan 103 H
1063 JN Amsterdam
Tel: 06 – 48 98 09 22

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden