Satirius

Jongerenproductiehuis

Satirius is een jongerenproductiehuis. Je kunt hier muziek maken in de recording studio of in de dj booth, sporten, televisie kijken, gamen of gewoon chillen met je vrienden.

Recording studio
Reserveer de geluidsstudio minstens een dag van tevoren. Als je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van de studio en begeleiding nodig hebt, geef dit dan tijdig door. Dan zorgen wij dat er een begeleider wordt geregeld. Kom daarvoor even langs of bel ons.

DJ booth
Productiehuis Satirius heeft een DJ booth. Hier kunnen beginnende en ervaren dj’s oefenen met draaien op draaitafels. Kun je nog niet draaien, maar wil je dit graag leren? Dan kun je een Ideazz aanvragen en je eigen DJ-workshop organiseren!

Sportzaal
In de sportzaal van de Satirius worden kickbokslessen gegeven. De sportzaal is ook te gebruiken als dansruimte. Reserveer de sportzaal minstens een dag van tevoren.

Wil je meer informatie over de recording studio, DJ booth of sportzaal? Of wil je een ruimte reserveren? Dit kan door langs te komen of tijdens openingstijden te bellen naar Satirius.

Klik op de link hieronder voor een overzicht van activiteiten in Satirius

WEEKPROGRAMMA Noord West

Stage lopen bij DOCK Amsterdam Noord
Wil je meer weten over ons stageaanbod? Stuur dan een e-mail naar stageamsterdamnoord@dock.nl of bekijk alle stagevacatures van DOCK

Locatiegegevens

Meteorenweg 1
1033 GT Amsterdam
Tel: 020 - 633 69 04

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden