Toverbal 1

Buitenspeelclub

Speeltuin De Toverbal 1 op de Van Boetzelaerstraat is het gehele jaar vijf dagen per week open van 11.00 uur 17.00. De speeltuin is onderdeel van het project Vreedzame Wijk van de Gemeente Amsterdam, een initiatief dat streeft naar een klimaat waarin kinderen en jongeren zich veilig en welkom voelen en waarbij alle volwassenen hen op dezelfde positieve manier aanspreken.

De speeltuin is een echt kinderplein, met grote buurtbetrokkenheid en een gericht activiteitenaanbod. Buurtbewoners brengen speelgoed langs, organiseren workshops en helpen bij activiteiten waar nodig. Na schooltijd zijn uw kinderen van harte welkom om te klimmen en te klauteren. Zo organiseren wij bijvoorbeeld iedere woensdagmiddag de ‘Tosti-middag’, waarbij kids samen tosti’s maken en eten. Met feestdagen zoals Halloween, Sinterklaas en Valentijnsdag organiseren we speciale thema-activiteiten, vraag hiernaar bij onze speeltuinleiders.

Meer informatie
Wenst u meer informatie over de speeltuin of de activiteiten die er wekelijks plaatsvinden? Hou dan de Facebookpagina van De Toverbal 1 in de gaten.

Wilt u tegen een kleine vergoeding een verjaardagsfeestje of activiteit organiseren in de speeltuin en de bijbehorende binnenruimte? Neem dan contact op met speeltuinleider Anita Vlaming via 06- 43 54 43 37 of e-mail naar avlaming@dock.nl

 

Locatiegegevens

Van Boetzelaerstraat 10
1051 CV Amsterdam
Tel: 06 - 435 443 37
E: avlaming@dock.nl

De mensen van DOCK

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden