Nieuw jaar, nieuwe website

07-01-2016

DOCK heeft een nieuwe website.  Op deze website kunt u informatie vinden over alle diensten en activiteiten van DOCK in de verschillende regio’s. Ook kunt u zich via de activiteitenkalender direct aanmelden voor activiteiten.

Bepaalde onderdelen van deze website zijn nog in ontwikkeling. Zo worden de activiteiten voor jongerenwerk in de regio’s nog niet getoond.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Stuur dan een e-mail naar Lydia Straver,  lstraver@dock.nl.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden