Jongeren helpen in de buurt en verdienen een centje bij

07-01-2016

Jongeren uit Schiebroek hebben certificaten gekregen voor hun zakgeldbaantje. De certificaten werden overhandigd door de voorzitter van de gebiedscommissie, Henk Kamps. Ze kregen het certificaat omdat zij hun zakgeldbaantje succesvol hebben doorlopen.

De jongeren leren omgaan met verantwoordelijkheden zoals op tijd komen en taken uitvoeren en afmaken. Vijf uur per week aan de slag zijn voor anderen helpt bij het vinden van een echte baan in de toekomst. Bij het Zakgeldtraject hoort ook een Zakgeldtraining omgaan met geld.

Wil je ook meedoen? Klik hier!

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden