Jongerenwerk in Aalsmeer

06-01-2016

DOCK is in januari 2016 begonnen met jongerenwerk in Aalsmeer in drie gebieden: Aalsmeer Dorp, Aalsmeer Oost en Kudelstaart. De jongerenwerkers zoeken de jongeren op in de wijk en verzorgen activiteiten in de jongerencentra in Kudelstaart en Oost. De activiteiten worden georganiseerd samen met jongeren. Zij spelen hierin zelf een actieve rol. Het activiteitenprogramma is nu in ontwikkeling.

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en woon je in Aalsmeer? Neem dan contact op met de jongerenwerkers in Aalsmeer:

Renee Daniëls   rdaniels@dock.nl  06 391 14 178
Rubia Oehlers   roehlers@dock.nl  06 244 42 501
Ivo Mouwen   imouwen@dock.nl  06 387 64 254

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden