De Wijkacademie Opvoeden van start in Feijenoord

18-02-2016

Zo’n tien bewoners gaan andere bewoners, scholen en instanties zoveel mogelijk betrekken bij vragen over opvoeden in Feijenoord. Levensverhalen van bewoners zelf zijn het uitgangspunt om van elkaar en met elkaar te leren. De wijkacademie gaat uit van de kracht van mensen en niet van problemen.

Contact:
Fadma Bouchataoui fbouchataoui@dock.nl
Turkan Akyol takyol@dock.nl

dockspeelgroep-1903

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden