‘Wilde dingen’ in Nieuw-West

24-02-2016

Bij Projectzz in Amsterdam Nieuw West kunnen jongeren terecht om hun grote talent te ontdekken. Jongeren kunnen zich gezamenlijk ontwikkelen in het maken van een theatervoorstelling, beelden kunst, graffiti, sport, maar ook techniek, koken, mode, fotografie en film.

Een prachtig voorbeeld van filmen zijn de vier videoclips die de jongeren uit Geuzenveld gemaakt hebben samen met de artiesten Akwasi en Teske. Het project heette Wild Things en het waren ook vier wilde dagen om de clips te maken. Maar het resultaat mag er zijn. Het project is dan ook meer dan geslaagd.

Klik hieronder voor de clips:

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden