DOCK Jongerenwerk- en coaching Feijenoord is verhuisd!

22-03-2016

Het jongerenwerk- en coaching is verhuisd. Alle medewerkers van DOCK Feijenoord Maatschappelijk werk, Participatie, Jeugd- en Jongerencoaching werken nu vanuit dezelfde nieuwe locatie aan de Hilledijk 81, 3072 RD Rotterdam.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-727 11 70.

Onze locaties in wijkgebouw Kamelia en wijkaccomodatie t’ Kopblok zijn niet meer in gebruik.

Het wijkservicepunt en de inloop aan de Hilledijk blijven gehandhaafd.

 

 

 

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden