Gezocht in Noord: vrijwilligers voor huisbezoek

23-03-2016

De gezamenlijke welzijnsorganisaties in Rotterdam Noord zoeken vrijwilligers die huisbezoeken willen gaan afleggen. Doel van die huisbezoeken is om via gesprekken met bewoners een beeld te krijgen van welke problemen er spelen. Dat zijn vaak verborgen problemen, zoals eenzaamheid, armoede, schulden, etc.   De welzijnsorganisaties willen voorkomen dat problemen steeds groter worden en ook aan de hand van resultaten uit de gesprekken bestaande situaties van bewoners  verbeteren (zie ook de flyer hieronder) .

De vrijwilligers voor de huisbezoeken krijgen voor ze op pad gaan eerst een training

Meer informatie of aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op via telefoonnummer: 06 391 141 77.

werving huisbezoeken brief-1

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden