Huisbezoeken voor senioren in Rotterdam

25-04-2016

In heel Rotterdam krijgen bewoners van 75 jaar een  huisbezoek. Om te kijken of alles in orde is en om te vragen of de senior soms een steuntje in de rug kan gebruiken. In veel gebieden gaan vrijwilligers en stagiaires van DOCK op pad om die huisbezoeken uit te voeren. Natuurlijk krijgen zij eerst een gedegen training.

Mensen die in Rotterdam graag de handen uit de mouwen willen steken om hun steentje bij te dragen zijn van harte welkom. Aanmelden kan via deze link.

huisbezoek feijenoord

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden