Jonge vrijwilligers uit Amsterdam vertellen

06-04-2016

“Zelf ben ik eigenlijk ook een straatjongen”, wordt er halverwege de video gezegd. Dat is het verhaal van veel vrijwilligers bij het jongerenwerk van DOCK. Ze begonnen ooit als bezoeker, raakten enthousiast en willen nu graag hun ervaringen doorgeven aan een nieuwe groep jongeren. Dansen, koken, muziek maken of rappen? Vrijwilligers doen het allemaal in Amsterdam.

Wil jij ook iets doen met je talent? Neem dan contact op met Renee Daniels, rdaniels@dock.nl.

Meehelpen in de buurt?

Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen.

DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen. Alle soorten vrijwilligers zijn van harte welkom.

Lees verder  

Ik wil mijn hulp aanbieden